02 juli 2010 - Chowchilla

Via Highway 1 en Big Sur naar Chowchilla.

Camping Lakes RV & Golf Resort
17308 Greenhills Blvd, Chowchilla, CA 93610

2/7 We worden 's-morgens gewekt door de vogels die over het dak van de camper lopen.
Na het nuttigen van ons ontbijt buiten, vertrekken we.
We volgen de CA1 dit is de kustweg tussen LA en San Fransico. Een prachtige weg met uitzicht op een wilde zee met rotsen die tot aan de zee lopen.



Vooral ter hoogte van Big Sur is het mooi, langs de kant staan prachtige planten. Hoe dichter we richting San Fransico komen hoe beter te merken is dat men hier altijd last heeft van mist. Boven zee hangt de mist de hele weg.



Overal langs de weg staan waarschuwingen voor "gusty wind"of te wel (volgens Tom) vervelende wind en dat is goed te merken dat je met de camper wind vangt.
Het laatste gedeelte naar Chowchilla rijden we langs een agrarisch gebied, overal wordt vers fruit aangeboden. We rijden op een kaarsrechte weg, die je in Nederland niet ziet.
Als we arriveren bij camping The Lake worden we vriendelijk ontvangen. We krijgen een afstandsbediening om het grote hekwerk te openen. Nou zo iets hebben we nog nooit gezien, zo netjes en zo strak aangelegd. De eigenaar helpt ons zelfs de camper op de plek te zetten we hebben een verharde plaats met daarom heen gras. We gaan douchen, ook dit is zo netjes en aan alles is gedacht.
Tom kan dan, 20.30 u, eindelijk Nederland-Brazilië kijken, gelukkig dat het een overwinning is!
Zo nu gaan we een wijntje/biertje drinken.




























Geen opmerkingen: