08 juli Yellowstone

Na een ontbijt van pancakes and eggs, die ons op de camping wordt aangeboden, vertrekken we om 9.00 u richting Yellowstone. We rijden weer door dezelfde leegheid als gisteren. Leegheid, eenzaamheid en werkelijk eindeloze vlakten zijn de woorden die ons te binnen schieten. Ongelooflijk om pakweg 800 km door hetzelfde landschap te rijden. De wegen zijn steeds maar weer recht, maar gelukkig is de wind van gisteren gaan liggen. Het was gisteren lastig om de camper recht op de weg te houden bij wat hogere snelheden. Vandaag is 65 miles/uur geen probleem.

Vanuit Arco volgen we de 33 richting Rexburg. Na Ashton rijden we door National Forest (bos). Overal zijn wegwerkzaamheden. Het laatste stuk wordt het heuvelachtig.



We gaan West Yellowstone binnen. Wat ons verbaast is dat er allerlei winkeltjes en eetgelegenheden zijn voor dat we Yellowstone binnenrijden. Normaal gesproken is dat niet zo. We rijden naar Madison en vandaar naar Norris.

In Norris lopen we een route langs geysers. We zien de beroemde Steamboat Geyser. Het is een prachtig gezicht.



Alles borrelt, vele hebben prachtige kleuren, alleen de zwavellucht is afschuwelijk. Wanneer we naar Canyon Village rijden, waar onze camping is, zien we bisons langs de weg lopen. Heel apart om ze in het wild te zien.



Op de camping aangekomen zien we op onze plek een “reuze” konijn lopen!
Ondanks het mooie weer, moeten we lange broek en vest aan, want we worden lek geprikt door de muggen; vooral op Tom hebben ze het gemunt.
Ook hier mogen we weer een kampvuur maken, dus dat gaan we ook doen. Heerlijk om zo weer een mooie dag af te sluiten.

Geen opmerkingen: