23 juli; camper inleveren.

We staan om 7.00 uur op en slaan flink aan het opruimen. Monique heeft al een heleboel in de koffers gepakt en om 9.25 uur zijn we klaar met opruimen, schoonmaken en inpakken van alle spullen. We vertrekken naar Moturis, het verhuurbedrijf van de camper. We tanken nog even voor 112 dollar, jawel, en zijn binnen een half uur bij Moturis.
De camper wordt 'goedgekeurd', logisch ook, want we hadden verder ook geen schade, en worden met een shuttle naar LAX airport gebracht. Althans, dat is de bedoeling, maar de chauffeur is zo vriendelijk om ons bij hotel La Quinta Inn af te zetten.

Onze kamer is al klaar en we kunnen naar binnen. We kopen daarna een kaartje voor een alleraardigste shuttle naar Manhattan Beach. De shuttle is een oude bus, hout van binnen en met allerlei ouderwetse details. In onze ogen wordt de bus wel een beetje minder waard; er is weer een enorme airco ingebouwd. Manhattan Beach is erg leuk; we lopen over de pier en gaan nog een eindje verder met de bus.
Om 17.00 uur zijn we weer terug bij het hotel. We douchen en gaan eten. Waar weten we nog niet. Het zal niet laat worden want morgen moeten we om 4.30 uur op het vliegveld zijn want we vliegen om 6.30 uur naar New York. We zullen het westen van de USA dan weer voor onbepaalde tijd achter ons laten. Met pijn in ons hart, dat zeker...

Geen opmerkingen: