07 juli Winnemucca-Arco

WE KUNNEN NU DUS DE BERICHTEN LEZEN; DANK AAN ALLEN!!!!

Na ontbijt en praatje met onze campingbuurman vertrekken we om 07.45 uur. We gaan weer de interstate 80 op richting Wells. Bij Wells nemen we de US93 richting Twin Falls. Het landschap is al uren hetzelfde, prairie-achtig en zeer uitgestrekt. Op verschillende plekken wordt er aan de weg gewerkt.



Als we al door een plaatsje komen, is er alleen een mogelijkheid om te tanken, te gokken in het casino of te eten bij de grote gele M.



Bij Jackpot verlaten we Nevada en rijden Idaho binnen. We zijn nu in een andere tijdzone; i.p.v. 12.25 is het 13.25 uur. De tijd vliegt zo wel voorbij in een vakantie...

Via de US93/26 rijden we van Shoshone naar Carey. We komen langs de Craters of the Moon National Monument. Een maanlandschap met zwarte aarde en groene/rode bergen. Wat een ongelooflijke schoonheid!







We komen om 17.15 uur aan in Arco op camping Mountain View en krijgen weer een Pull-trough plek; we kunnen morgenvroeg dus zo wegrijden.
Wel hebben we een gratis ontbijt van pancakes en eieren erbij zitten. Wanneer we om 8.00 uur nog niet weg zijn nemen we dat nog even mee.

Geen opmerkingen: