30 juni 2010 - Dusseldorf - Los Angeles LAX

Onze VLUCHTEN naar Amerika:
DUSSELDORF - ATLANTA 09.20 - 13.15 Delta 25
ATLANTA - LOS ANGELES LAX 14.50 - 17.00 Delta 1955

















Hotel LA QUINTA INN & SUITES LAX
5249 West Century Blvd (ongeveer 3 km van het vliegveld)
Los Angeles, CA 90045
Phone: 1-310-645-2200

We zijn om 4.40 uur opgestaan, om 5.30 uur een prima uitgekleed ontbijt gehad; harde broodjes met kaas en een bord vol vleeswaren. Koffie voor ons en voor Tom een speciaal soort thee.
Om 6.10 uur vertrokken naar het vliegveld en de auto geparkeerd op P25. Het staat erg slecht aangegeven!
Omdat we al via Internet ingecheckt zijn, hoeven we alleen bagage af te geven en dan door de douane.

Prima reis gehad. Ongeveer op tijd naar Atlanta vertrokken; ook op tijd aangekomen. Een prima tweede ontbijtje gehad in het vliegtuig; omelet met worst of kip met aardappelpuree. Genoeg te drinken en aan het einde van de vlucht en stuk pizza met een ijsje.
We hebben 1 uur en 40 minuten voor de overstap. Geen probleem o.a. door de hulp van allerlei Amerikaanse beambten op het vliegveld. Wel een gedoe met vingerafdrukken en gezichtsscan; het duurt allemaal wel een tijdje. Vertrek naar Los Angeles wat later door problemen met het vliegtuig en drukte op het vliegveld. We komen echter maar een kwartier te laat op LA-airport (LAX) en worden door de shuttle naar het hotel gebracht. De bedden zijn aan de kleine kant, maar ik heb het idee dat dat deze nacht niet veel zal uitmaken.

Momenteel, terwijl ik dit zit te typen, 4.25 uur Nederlandse tijd, 19.25 uur LA tijd, zijn we geheel gesloopt. We hebben net nog even bij de Mac gegeten en een biertje gescoord en kijken nu wat wazig uit onze ogen. We willen het naar bed gaan nog even uitstellen, maar niet voor lang meer...

Greeetzzz, Ronald, Monique en Tom!


Geen opmerkingen: