13 juli SLC - Bryce Canyon

Om 8.30 uur verlaten we de KOA camping van Salt Lake City. Vannacht minder wakker geworden van de trein dan gisteren... Zou je er aan wennen of heeft de machinist minder op de claxon (of hoe noem je dat bij een trein?) hebben gedrukt?

We volgen de I-15 South en bij Nephi nemen we de alternatieve route van de snelweg af naar Bryce. Deze wegen zijn prima te berijden en een veel mooiere omgeving dan de Interstates. Het waait weer behoorlijk; het is echt vreemd, zo van het een op het andere moment waait het verschrikkelijk en heb ik moeite de camper fatsoenlijk recht op de weg te houden.



We zien weer verschillende dode herten langs de kant van de weg liggen; oppassen geblazen dus! We volgen de I-70 en daarna de 89 South bij Sevier; hier worden de bergen rotsachtig en de kleur wordt rood... We maken een foto van Big Rock Candy Mountain.















En ook hier waait het weer flink; echte rukwinden maken het weer lastig. We gaan via Panquitch waar we tanken en even rondkijken of we kunnen terugvinden waar we 14 jaar geleden overnacht hebben. We weten het niet zeker, maar we denken het te hebben gevonden.



Een eindje verder komen we in de Red Canyon; we maken foto's en arriveren een kwartiertje later op het commerciële gebeuren dat Ruby's RV Park heet. We hebben een redelijke plaats; drinken een biertje en maken eten klaar en kijken even naar de leuke reacties op de weblog.





Enne, zelfs Monique ziet een emigratie naar de USA zo langzamerheid wel zitten; vriendelijke mensen, erg veel ruimte en vele mogelijkheden om dingen te doen. Het kan verkeren!!!

Geen opmerkingen: