10 juli Yellowstone

Lieve mensen, bedankt voor al jullie leuke reacties. Zo ver weg is het hartstikke leuk om iets van "thuis" te lezen! Groetjes van ons Ronald, Monique en Tom.

Deze morgen gaan we naar de Old Faithful. Dit gebied in Yellowstone is vol met nog werkende geysers. Omdat het gisteravond iets geregend heeft is het nu halfbewolkt en wat fris. Maar ja soms vergeten we dat we op 2,5 km(!) hoogte zitten.

Er wordt aangegeven dat de eruptie van Old Faithful (naam van de grootst werkende geysers) om ongeveer 11.00 u is. Er zijn bankjes waarop je kunt zitten. Ons wachten wordt beloond, het begint te stomen en te borrelen en dan spuit het water meters de lucht in, ja het lijkt zo niets-zeggend als ik het schrijf, maar het is heel apart.





In het gebied om deze geysers is een wandelroute aangelegd, met overal verschillende geysers, sommige borrelen en andere spuiten water of is het zwavel?
We zijn uren bezig om al het moois te bewonderen.



Op de terugweg naar de camping stoppen we langs de kant van de weg omdat er weer Elks (damherten) te bewonderen zijn. Dit keer staan er vier bij elkaar. Tom is al een echte "wildspotter" geworden en sluipt zo dicht mogelijk bij voor de mooiste foto's.



's Avonds nog lekker napraten bij ons kampvuur en dan op tijd naar bed, want morgenvroeg gaan we vroeg vertrekken, zodat we tussen de middag tijd hebben op Nederland-Spanje te kijken.

Geen opmerkingen: