27 juli Estes Park

Na een ontbijt van 2 broodjes, jawel geen pancakes of eieren vandaag, wat goed van ons, vertrekken we om 8.45 u met de gratis shuttle bus naar Bear Lake.
Wel hebben we ons weer verbaasd over de Amerikanen: aan de overkant van de weg zit de supermarkt, wat eetgelegenheden en andere winkeltjes. Met de auto dus even 4 banen, 1 gezamenlijke middenbaan en 2 fietsstroken oversteken en je bent binnen 2 minuten bij de supermarkt. Echter, lopend moeten we eerst 500 meter richting de stad, dan oversteken bij de verkeerslichten en weer 400 meter terug. In het totaal ongeveer 20 minuten onderweg. Ongelooflijk...

Vanuit Bear Lake (dit is de naam van een meer) maken we een "hike" wandeling van ongeveer 4 mile, ongeveer 7 of 8 km. We zitten op een hoogte van 3.300 m, dat merken we als we gaan stijgen.

















We lopen door een bosrijk gebied met prachtige vergezichten.
De meren zijn prachtig.



























Midden op de middag komen we terug en verkennen down Town Estes Park, er zijn verschillende eetgelegenheden en winkels, zelfs twee winkels met alleen kerstspullen!






















Om 19.00 uur begint het te regenen en te onweren. Wel kijkt de zon door een kijkgaatje door de bewolking; het geeft een vreemd gezicht...